Blog

7 moduri de a va ilumina casa cu banda LED RGB

Atunci cand vrei sa iti accentuezi casa , nu trebuie sa arunci tot si sa incepi de la inceput . Flexibile , subtiri si adaptabile pe orice suprafata , benzile LED sunt cea mai buna optiune pentru a scoate in evidenta casa. Aceste lumini economisesc multa energie si sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, facandu-l una dintre cele mai accesibile optiuni.

Poti utiliza banda led RGB pentru ambele scopuri , atat estetic cat si functional . Spunand toate acestea, haideti sa va aratam cateva idei de montaj al benzii LED .

Bucatarie iluminata RGB

Ce ziceti sa incepem cu bucataria ? De obicei pierdem din vedere bucataria atunci cand accentuam spatiul nostru , dar trebuie sa fie prima care va fi gata . Aici banda led RGB arata magia pe tavan si sub rafturi. Acest aspect dat de banda led arata atat de bine incat nu iti va veni sa iti parasesti bucataria. Puteti personaliza culoarea luminii LED RGB si alege dintr-o combinatie mare de culori.

Iluminarea tabliei patului

Tabliile sunt cele mai tari chestii anul acesta . Adaugarea benzii LED RGB poate face minuni daca este instalata elegant. Poti instala banda ascunsa in spatele tabliei sau putin pe suprafata , in functie de preferinte . In poza de mai sus puteti vedea ambianta data camerei de banda LED .

Scarile

In imaginea alaturata , banda led RGB da un efect de frumusete scarilor . Dupa ce veti vedea cat de bine arata scarile iluminate de banda led , nu va veti putea opri din instalarea luminilor cu benzi led RGB intre treptele scarilor dumneavoastra. Pregateste-te sa luminezi fiecare pas pe care il urci pe scari .

Oglinzi

Daca ai o oglinda in casa ta , aceasta idee de iluminare va lasa cu gura cascata oaspetii tai . Poti instala foarte usor aceasta idee . Deja ti-ai planuit sa instalezi banda led RGB in spatele oglinzii , nu-i asa ?

Acvarii

Daca ai un acvariu, o sa iubesti aceasta idee. Poti instala banda led RGB la marginea acvariului pentru a-i oferi un aspect atragator. Poti adauga o singura banda daca vrei o lumina moderata sau mai multe benzi daca vrei mai multa lumina. Tu si oaspetii tai nu va veti putea lua ochii de pe ea. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de ati ilumina casa utilizanda banda led RGB.

Tavane

Haideti sa decoram tavanele noastre cu banda led RGB. Vei fi foarte relaxat sa vezi aceste tavane frumos iluminate in timp ce adormi sau stai relaxat. Poti personaliza total privelistea din fata ochilor tai utilizand combinatii de culori ale benzii LED RGB peste tavan. In general arata bine in jurul marginilor. In orice caz, este decizia ta daca vrei sa le instalezi in mijloc sau departe de margini.

Lampa de birou

Aceasta idee este de asemenea o idee buna de a ilumina cu banda led RGB . Deoarece sunt atat de luminoase, au abilitatea de a lumina un colt intunecat. Poti personaliza lampa utilizand banda led RGB dupa bunul plac . Lampa este o bucata mica, dar frumoasa pentru a fi facuta impreuna cu banda LED .

Concluzie

Toate aceste idei le puteti personaliza . Implementeaza aceste idei uimitoare si adu mai multa viata acasa la tine . Succes in experimente !