Blog

Cum să controlezi produsele MI-LIGHT/MIBOXER prin aplicatia MI-LIGHT 3.0?

Ce este aplicația Mi-Light 3.0 pentru smartphone?

Aplicația pentru smartphone Mi-Light 3.0 este o aplicație pentru telefon pentru a controla produsele Mi-Light cu ajutorul dispozitivelor dvs. mobile, cum ar fi smartphone-ul sau tableta. Aplicația este concepută atât pentru sistemele de operare iOS , cât  și  pentru Android . Descărcarea și configurarea aplicației este destul de simplă. Puteți folosi linkurile de mai sus pentru a descărca aplicația pentru dispozitivul dvs. sau puteți accesa un magazin de aplicații/google play pe dispozitiv și căutați Mi-Light 3.0. Instalați aplicația pentru a o procesa cu următorul pas.

Ce să faci după instalarea aplicației Mi-Light?

După ce instalați aplicația și o deschideți pentru prima dată, veți avea o fereastră pop-up privind notificarea. Alegeți „Permite” dacă doriți să primiți notificări pe dispozitivele dvs., cum ar fi alerte, sunete și insigne cu pictograme. După ce acceptați sau refuzați fereastra pop-up de notificare, veți fi în interiorul aplicației care arată ca cea din imaginea de mai jos

Controlul luminilor mi-light

Înainte de a putea configura aplicația și de a controla iluminarea, va trebui să scoateți iBox1 sau iBox2 din cutie și să îl conectați la o sursă de alimentare de 5V folosind cablul USB inclus în set. Pentru a porni puntea WiFi iBox1 sau iBox2 veți avea nevoie de un dispozitiv cu prize USB, cum ar fi laptopul, computerul desktop, televizorul sau adaptorul USB. Odată ce puntea WiFi este alimentată, accesați Setările de rețea a dispozitivului dvs. mobil și conectați-vă la rețeaua Milight3.0-CFA8B2 și reveniți la aplicația Mi-Light 3.0. Odată ajuns în aplicație, atingeți „Se caută dispozitivul” (dacă dispozitivul nu este detectat, mai lăsați-i câteva secunde, poate dura până la 20 de secunde pentru a se conecta și a căuta dispozitivul din nou). Odată ce dispozitivul este detectat, atingeți Mi-Light.

Aplicația Mi-Light explicată pas cu pas

Controler Mi-light

În partea de jos a aplicației, veți vedea cinci file (WiFi iBox, Culori, Kelvin, Moduri, Timer) și patru file „zonă” în partea de sus (Zone1, Zone2, Zone3, Zone4). Dacă utilizați iBox1, puteți controla luminozitatea, setați modurile, reglați viteza și culoarea luminii lămpii de noptiere iBox1 în fila din colțul din stânga jos numită „WiFi iBox”.

Cum să controlezi produsele mi-light

A doua filă de jos vă va permite să adăugați și să controlați iluminarea Mi-Light RGB, RGBW sau RGBCCT. Puteți atribui iluminarea Mi-Light la 1, 2, 3 sau 4 zone și o puteți controla: porniți-l/opriți, schimbați culorile, reglați luminozitatea, reglați saturația, porniți opțiunea „lumină de noapte”.

Aplicația Mi-Light 3.0 controlează iluminarea RGB RGBW RGBCCT în cadrul aplicației

În a treia filă de jos, puteți adăuga și controla seria CCT în același mod ca și în a doua filă.

Aplicația Mi-Light 3.0 pentru a controla controlul luminilor CCT cu mai multe lumini albe

Fila „Moduri” vă va permite să setați modurile pentru iluminare, aveți 9 moduri de ales, trebuie neapărat să o încercați, distrați-vă!

Mi-Light 3.0 alege modurile de iluminare pe smartphone sau tabletă

Ultima filă „Cronometru” vă va permite să programați când doriți ca iluminarea să se aprindă și să se stingă. Dacă vă începeți tura dimineața devreme, vă puteți seta luminile să se aprindă la o anumită oră, de exemplu, 4 AM, vă va ajuta cu siguranță să vă ridicați din pat!

Aplicația Mi-Light 3.0 a setat temporizatorul să activeze luminile la o anumită oră

Cum să controlezi produsele Mi-Light? Sincronizarea luminilor

Avem un articol grozav despre  cum să sincronizați controlerele și becurile Mi-Light cu telecomandă,  care explică cum să atribuiți becurile și controlerele Mi-Light telecomenzii și vă încurajăm să le verificați, așa cum veți avea nevoie. pentru a vă sincroniza becurile/controlerele cu aplicația Mi-Light 3.0. Vă rugăm să verificați instrucțiunile de mai jos despre cum să conectați iluminarea Mi-Light la aplicația Mi-Light 3.0.

Odată ce pașii anteriori sunt în urmă (instalarea aplicației, configurarea ei, conectarea la Milight3.0-CFA8B2) putem începe să conectăm primul nostru produs de iluminat. Pentru acest tutorial, vom folosi controlerul FUT037 RGB.

1. Din filele de jos alegeți „Culori”

2. Alegeți zona de ex. Zona1

3. Atingeți pictograma link Pictograma link-ului aplicației Mi-Light 3.0

4. Conectați banda LED RGB la controlerul FUT037

5. Conectați sursa de alimentare (în acest caz sursele de alimentare cu mufe DC sunt utile)

6. În aplicația mobilă, atingeți butonul verde „LINK” în 3 secunde de la conectare. Dacă sincronizarea a reușit, banda RGB va clipi de 3 ori. Dacă sincronizarea a eșuat, repetați procesul. Deconectați sursa de alimentare (așteptați 5 secunde), conectați-o din nou și apăsați pe „LINK” imediat.

În același mod, puteți conecta oricare dintre produsele Mi-Light la aplicație.

Aplicația Mi-Light 3.0 compatibilă cu toate seria Mi-Light 2.4GHz

Controlul luminilor Mi-Light prin 3G sau 4G

Acum avem primul nostru produs de iluminat conectat la aplicație și îl putem controla prin WiFi, dar există un dezavantaj al acestuia, care este lipsa internetului pe dispozitivul nostru mobil. Ce putem face pentru a rezolva această problemă? Este posibil să controlați produsele Mi-Light prin intermediul aplicației și să utilizați internetul, de exemplu, pentru a naviga pe blogul Future House Store? Ei bine, răspunsul este da și este destul de ușor să faci asta. Urmați punctele de mai jos pentru a controla produsele de iluminat inteligent prin 3G sau 4G din întreaga lume!

  • În primul rând, accesați setările WiFi și conectați telefonul sau tableta la rețeaua WiFi 2.4G
Aplicația Mi-Light 3.0 configurează WiFi
  • Apoi trebuie să revenim la ecranul principal al aplicației Mi-Light 3.0. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să utilizați săgeata din stânga situată în colțul din stânga sus. Pictograma de întoarcere a aplicației Mi-Light 3.0
  • Odată ce suntem pe ecranul principal, putem vedea podul nostru WiFi Mi-Light. În colțul din dreapta sus, atingeți butonul „+” (plus).
  • Acum vedem ecranul de configurare cu două opțiuni „Smart Link” și „App Link”
  • Utilizați „Smart Link”, nu aveți nevoie să schimbați „SSID”, așa că lăsați-l ca implicit.
Aplicația Mi-Light 3.0 Configurație 3G/4G pentru a permite controlul de oriunde în lume
  • Introduceți parola rețelei WiFi.
  • În partea de jos a iBox1, țineți apăsat timp de 5-6 secunde butonul „RST” (indicatorul luminos SYS va începe să pâlpâie, iar indicatorul LINK va începe să clipească)
Lampă de birou LED iBox1 2W alimentată prin butonul RST de 5V
  • Reveniți la aplicația dvs. Mi-Light 3.0 și atingeți „Start Configuration”
  • Aplicația va începe procesul de conectare la rețeaua WiFi. Procesul poate dura până la 60 de secunde

Odată ce aplicația este conectată la rețeaua WiFi, puteți reveni la ecranul principal al aplicației și puteți începe să utilizați iBox1 și toate produsele Mi-Light conectate la acesta prin 3G și 4G de oriunde în lume.

Mai este un lucru pe care aș dori să menționez despre aplicație. Dacă atingeți pictograma  Aplicația Mi-Light 3.0 - alegeți telecomanda , veți vedea lista tuturor telecomenzilor portabile Mi-Light. Puteți schimba telecomanda pentru, de exemplu, FUT089 pentru a activa controlul în 8 zone.